Digitala Medier

Hur funkar Internet och hur ska man synas där?

Dessa tankar hade jag själv 2003 och har sedan dess klurat och studerat en massa. Det finns inget enkelt svar för det finns otroligt många faktorer att ta hänsyn till för att bli sedd där ute. Faktorer som hur bra ens sida är byggd, nyhetsvärde, marknad, konkurrens osv. Även om många tycker att det är jobbigt att bygga en hemsida med allt vad det innebär så är det trots allt ett mycket mindre jobb än att sedan marknadsföra den, bli hittat och få in kunder.
Jag jobbar rätt mycket med att bygga design och funktion för webben men programmeringen låter jag skötas av andra. Dock vet jag rätt mycket hur tekniken fungerar och är uppbyggt och vad man kan göra och inte. När det gäller den intressantaste och viktigaste biten SEO och Internet Marknadsföring kan jag även rätt mycket inom det området. Det vill säga allt som har med att göra hur man ska bli hittat, hur man ska marknadsföra sig och hur man ska få in återkommade kunder. Utchatade begrepp som SEO, Sociala Medier, och de lite nyare IM, Direkta Webben är jag väl bevandrad med.

Om du vill titta lite närmare på vad jag har tidigare kan du klicka här  Webb.