Om Mig / CV

Profile Pic
Östen Hallberg
Tel: 070-722 49 03 / Mail: osten(at)me.com
Hej, jag heter Östen Hallberg och har sysselsatt mig som Grafisk Formgivare, Art Director och reklamman i 16 år. På senare år som frilansare mot kunder över hela Sverige över Internet. Bläddra gärna igenom min portfolio, "Läs mer" om mig och hör sedan av dig med din förfrågan eller bara för att säga "hej".
Under mina 16 år har jag hunnit med att gå på reklamskola, jobbat på Inhouse-avdelning inom turistnäringen, på reklambyrå som Art Director & Grafisk Formgivare, varit Frilansare samt drivit egna online-tjänster för grafisk material med mera.
Ett urval av kunder som jag har jobbat med är Tallink, Osram, Sapa, Reciph, Diplomat Hotells, Stockholms Hamnar, MSC Cruises, Nacka Forum och Haninge Centrum.

Jag älskar det jag gör och försöker hela tiden att utforska och utvecklas. Då det gäller kommunikation, reklam och grafisk formgivning har jag hunnit bli ganska bred och har skapat olika trycksaker, original, förpackningar, företagsprofiler, illustrationer, små annonser, stora reklamkampanjer, webbfilmer, webbplatser, digitala nyhetsbrev, webbshoppar med mera. Jag har också gjort cirka 400 stycken företagslogotyper över webben genom en nätjänst som jag startade och då samtidigt bott i Thailand (för att se om det gick).

De senaste tio åren har mitt intresse för webben och digital kommunikation bara ökat och jag har gått in för att lära mig hur man ska synas och bli hittad på webben. I och med detta har jag lärt mig SEO, Internetmarknadsföring och hur man gör design i olika CMS-system och många andra saker. Har bland många olika egna webbplatser (varav en webbshop), Twitterkonton pch Facebook-sidor som jag löpande experimenterar med.

Förutom design, reklam och att kommunicera är några av mina andra stora intressen; att resa, träffa olika människor och kulturer, nya innovationer och populärvetenskap. Jag har också bott och arbetat totalt tre år utomlands, både i USA och i Asien (blogg då jag bodde i Bangkok 2005-2007).

Är alltid hungrig på nya uppdrag så hör gärna av dig om du behöver hjälp med något. Litet som stort, lätt som svårt spelar ingen roll, alla uppdrag är lika intressanta. Mitt CV kan du ladda ner genom länken nedan och mina kontaktuppgifter hittar du här eller ovan.


Vi hörs kanske snart!

Östen

Mitt CV kan du ladda ner här CV Osten Hallberg 08.